Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

Erkeklerin Bilmesi Gereken 10 Takım Elbise Kuralı

1. Kemersiz Takım Elbise Olmaz

Giydiğiniz pantolona kesinlikle kemer takmanız gerekir. Kemer takılmayan pantolonları tercih etmekten sakının. Şunu da unutmayın, kemeriniz ayakkabılarınız arasında renk uyumu olmalı.

2. Kravatınız Takımınıza Uymalı

Erkeklerin aksesuarları arasında en önemli silahı kravattır. Kravat takan erkeklerinse doğru tercih yapması gerekiyor. Kravatın rengini ve desenlerini seçerken hangi ortamlarda takacağınızı göz önünde bulundurmalısınız. Gömleğin renginden daha koyu bir kravat seçmek sizi daha ciddi bir görünüme sokacaktır. Kravat seçiminde mat renkler tercih edebilirsiniz. Çünkü bu renkler her takımla uyum sağlayabilmektedir. Ayrıca kravatın doğru bedende seçilmesi oldukça önemlidir. Kemerinizin hemen üstünde biten ve boynunuzun etrafını tam kavrayacak bir kravat tercihiniz olmalı.

3. Gömlek Vücuda Tam Oturmalı

Gömleğinizi seçerken bilmeniz gereken sadece ve sadece iki şey var. Bunlardan biri boyun çevrenizin ölçüsü, diğeri de kollarınızın uzunluğu. Gayet basit öyle değil mi? Bu iki ölçüyü bilmeniz size en uygun gömleği seçmenizde büyük yardım sağlayacaktır. Böylece gömleğinizi terziye vermek zorunda kalmayacaksınız. Gömleğin üzerinize oturduğunu anlamanın en iyi yolu omuzlardır. Dikişler tam omzunuzun üstüne oturmalıdır. Gömlek gövdenizi sarmalıdır. Kollarınızdaki ayarlamalara da her zaman dikkat etmelisiniz.

4. Ceketinizi Doğru Seçin

Takım elbisenin en önemli parçalarından biri cekettir. Ceketiniz vücut tipinize uygun olmalı. Ne dar ne de bol olmalıdır. Ceketin omuz genişliği sizin omuzlarınızın en uç noktasında bitmeli ve aşağıya düşmeyecek şekilde hizalanmalıdır. Bu yüzden hareket kabiliyetiniz kısıtlanabilir. Eee takım elbise giymek her baba yiğidin harcı değil. Ceketinizin uzunluğu da fermuarın bitiş noktasıyla aynı yerde bitmeli. Eğer ceketiniz iki düğmeli ise her zaman sadece üsteki düğmeyi bağlayınız. Üç düğme varsa ortadakini bağlamalısınız.

5. Pantolon Kesimine Özen Gösterin

Bel çevresi sizi rahatsız etmeyecek şekilde hafifçe sıkmalı ve pantolon kemersiz olsa bile belinizden düşmemelidir. Arka kısım ne salaş ne de gerilim çizgileri yaratacak şekilde dar olmalı. Cüzdanınızı ise kesinlikle pantolonun arka cebine koymayın. Bu hem pantolonun üzerinizdeki duruşunu bozar, hem de uzun vadeli kullanımda pantolonunuzun yırtılmasına neden olur. Pantolonun bacak kesimi aşağıya doğru daralmalıdır. Bunun sebebi ise bacağınızın üst kısmı ile alt kısmının aynı çapta olmamasıdır. Slim fit bir pantolon tercihi sizin için çok daha iyi olacaktır. Paça boyunun siz ayaktayken ayakkabınızın üstüne düşmemesi ve otururken de bacak derinizin görünmeyeceği şekilde olmalıdır.

6. Ayakkabıların Rengi

Hangi takıma hangi renk ayakkabı seçeceğiniz konusunda kararsız mı kaldınız? Uzmanların yapmış olduğu seçimlere görselden bakabilirsiniz.

7. Aman Çoraplara Dikkat

Çorap seçiminde en önemli faktör pantolonunuzla uyumlu olmasıdır. Diğer bir yöntem ise çoraplarınızı diğer giysilerinizden biriyle uyum sağlamasıdır. Kesinlikle üzerinde resim olan veya bir çizgi film kahramanı bulunan çorapları tercih etmeyin. Eğer şık ve cool görünmek istiyorsanız görseldeki gibi bir seçim yapmayın :)

8. Mendil Tercihi

Mendil seçiminde deseninin ve kumaşının kravatınızla aynı olmamasına dikkat edin. Mendil sizi daha şık gösterecektir.

9. Saatiniz Analog Olmalı

Bir çok erkek saat bile kullanmıyor. Bu durum üzücü olmakla beraber kendini farklı kılan erkekler için vazgeçilmezdir. Kendinize her zaman takabileceğiniz analog bir saat alın. Sadece takım elbise için değil giyeceğiniz günlük kıyafetler için de saat kullanmayı tercih edebilirsiniz.

10. Parfümün Doğru Sürülmesi

Parfüm sıkmak konusunda iki temel method bulunmaktadır. Bunlardan biri boyundur. Diğeri bileğiniz gibi atar damarınızın olduğu yani vücudunuzun dışarıya ısı verdiği yerlerdir. Parfüm kesinlikle koltuk altına sıkılmaz. Çıplakken göğüs bölgenizin tam ortasına sıkmak ise kokunun yavaşça yayılması için oldukça etkilidir. Diğer bir yöntem ise giyindikten sonra parfümü tam önünüze sıkıp içinden geçmenizdir. Bu method diğerine göre gün içerisinde parfümün üzerinizden daha çabuk uçmasını sağlayacaktır.

Bu Haberi Paylaş

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: