Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

Eski Sevgiliyi Geri Döndürme Yolları

En Etkili 10 Taktik!

Eski sevgiliyi geri döndürme ya da diğer bir deyişle eski sevgiliyi tekrar aşık etme yolları nelerdir anlatalım. Eğer eski sevgilini döndürmeye kararlıysan birazdan söyleyeceklerimizi dikkate almalısın. Şunu unutma ki, bu yolda en önemli şey sabır. Ama seni sevmediğini düşünüyorsan bizce seni sevmeyen kişinin dönmesine çok da gerek yok. Ama ben illa da dönmesini istiyorum diyorsan taktikler bizden uygulaması senden.

  1. Kararlı Ol

İlk adımın her zaman kararlı ve kendinden emin olmak. Yolun yarısında vazgeçersen veya yorulup bırakırsan tüm çabaların boşa gidebilir. Eğer gerçekten seviyorsan ve geri dönsün istiyorsan ilk adım kararlılık. Biraz sabır, sonra kendinle yüzleşmek, üzerine de biraz kendini geliştirme ve biraz da taktikle eski mutlu aşka geri dönmek mümkün.  Kararını al ve emin adımlarla yola devam et.

  1. Timing Yap

Eski sevgilinizi geri döndürmek istiyorsanız timing yapmak oldukça önemli. Yani zamanlamalarınızı çok iyi seçmelisiniz. Eğer ciddi bir ayrılık sürecinden geçmişseniz, birbirinize kırıcı sözleri bolca sarf etmişseniz eski sevgilinin kalbini tekrar kazanmak o kadar kolay olmayacaktır. Her şeyin bir anda eski haline dönmeyeceğini unutma. Mesaj atmak, aramak, görüşmek her zaman işe yarayan şeylerden değildir. Zamanında mesaj atmak ya da zamanında aramak her şeyden önemli. Baskıcı ve ısrarcı olmaman gerektiğini unutma. Az ama öz adımlar atmalısın.

  1. Kış Uykusu Taktiği

Ä°lgili resim

Sevgilinizden ayrıldıysanız hele de kavgalı gürültülü bir ayrılık yaşadıysanız yapacağınız en büyük hata eski sevgiliniz üstüne gitmek olur. Sürekli aramayı, mesaj atmayı hatta her yerden engellediği halde yeni yollar aramaktan vazgeç. Bu hem onun kendisini çok öenmli hissetmesine ve seni elinin altında hissetmesine sebep olur hem de onu bunaltır. Tabi bunları söyledik diye hatalı olduğun durumlarda arayıp sormamazlık da değil kastettiğimiz. Az ama güzel mesajlarla veya kendini yüzyüze ifade ederek açıklamanı yapman daha iyi olacaktır.

  1. Freshen Taktiği

Nedir Freshen? Hemen açıklayalım. Sevilen kişiden ayrıldığımızda düşülen boşluk ve üzüntü hissini yok saymak ve bu dönemi avantaja çevirecek yolları takip etmektir. Bu dönemde sen de birçokları gibi kendini bırakıp perişan bir hale bürünmüş olabilirsin. Freshen taktiği der ki o seni böyle gördüğünde “Vah yazık! Bensiz ne hale gelmiş, hemen kollarına atlayayım” demeyecek. Öyleyse aksi yönde ilerle. Üzüntünü, derbederliğini ona yansıtma, senden daha kolay uzaklaşmasına sebep olma. Bunun yerine mükemmel görün, seni gördüğünde ilk aşık olduğu zamanları hatırlat ona. Ama yine de her durumda aşırıya kaçmamak en güzeli. Sensiz çok eğleniyorum mesajı vermek her zaman yanlıştır. Orta yolu bulmak da size kalmış.:)

 

  1. List Up Taktiği

sevgili foto ile ilgili görsel sonucu

Her şeyden önce her olayda insan önce kendine bakmalı. Sürekli karşındakini suçlamak ve onun hatalarını sıralamak hiçbir işimize yaramaz. Bu yüzden hatalarını gözden geçir hatta gerekiyorsa listele. Ve konuşma imkanı yakaladığınızda öncelikle kendi pişmanlıklarını anlat. Sonrasında karşıındakinden beklentilerini iletmen daha doğru olacaktır.

  1. Pembe Yol Taktiği

Eski sevgiliyi tekrar aşık etmek ve onu kendine aşık ederek geri döndürmek için bir diğer etkili taktik ise bu süreçteki dikkatini sana fayda sağlayacak bir başka şeye yönlendirmektir. Avrupalı ilişki uzmanları buna Pembe Yol taktiği diyor ve bu süreçte özellikle de kişinin kişisel gelişim konularına yönelmesini öneriyor. Böylece kış uykusu dönemin hem boşa geçmemiş oluyor hem de aceleci davranıp timing sürecini bozacak hamleler yapmanın önüne geçilmiş oluyor

 

  1. Budapeşte Makası

Bu taktik eski sevgilinle olan ortak arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirmen vu bunların onun kulağına gitmesini sağlaman. Bir nevi onu makasa almış oluyorsun diyebiliriz. Yıkılmamış ayakta duruyor olman her zaman daha iyi bir iamj çizer ve seninle yaşadığı güzel anları da hatırlamasına yardımcı olur.

  1. Spy Game

Ä°lgili resim

Eski sevgiliyi geri kazanma yollarında Spy Game taktiği de emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacak çok etkili bir diğer taktiktir. Bir nevi istihbarat amacı güder. Ona çaktırmadan neler yaptığını, kimlerle dolaştığını, hayatında yeni biri olup olmadığını öğrenmelisin. Hakkında ne öğrenebiliyorsan öğren ama sakın bundan haberdar olmasın.

 

  1. Özdeşim Taktiği

Psikanalize göre özdeşim, diğer bir kişinin özelliklerini benimsemek, onun gibi duymak, düşünmek, davranmak ve onun gibi olmak manasına gelir. Aralarında problem oluşan kişilerin hatta karı kocaların bile aralarını düzeltmek için kullanılan psikolojik bir yöntemdir. Bu taktiği uygulayabilmek için karşı tarafı çok iyi tanıyor olmak gereklidir. Oluşan olaylarda tarafların yer değiştirdiğini düşünerek hem kendi tavırlarınıza karşıdan bakabilir hem de onun nasıl düşündüğünü anlamaya çalışabilirsiniz.

 

  1. Telepati Tekniği

Telepati zihinsel egzersizlerle iki kişi arasında konuşmadan kurulan iletişim kanalıdır. Eski sevgiliyle telepati kurmak herkesin harcı değildir ama 6.hissiniz kuvvetliyse işiniz kolay çünkü uzmanlara göre telepati kurma şansı en yüksek olan kişiler ilişkileri devam eden sevgililer ve ilişkisi bitmiş eski sevgililer. Şair diyor ya “Çünkü ayrılanlar da hala sevgili” diye. İşte tam olarak öyle. Düşünceleriniz ortak bir noktada buluşabilir ve birinizin düşündüğünü diğeriniz de düşünebilirsiniz.


Bu Haberi Paylaş

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: