Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

Pembe Dudaklara Sahip Olmanın 10 Doğal Yolu

Pembe dudaklara evde hazırladığınız tamamen doğal ürünlerle elde edebileceğiniz karışımlarla sahip olabilirisiniz. Bu içeriğimizde doğal pembe dudaklara sahip olmanın 10 mucizevi yolunu sizin için bir araya getirdik.

Çoğu kadın pembe dudaklara sahip olmanın mümkün olmadığını düşünse de aslında doğal yöntemlerle pembe dudaklara sahip olmak oldukça kolay. Evinizde size bu konuda yardımcı olabilecek bir sürü çare var. Bu içeriğimizde evde kolayca pembe dudaklara sahip olabileceğiniz 10 kolay yoldan bahsedeceğiz. Öncelikle biraz çaba harcamanız gerektiğini söylemeliyiz. Pembe dudaklara sahip olmak için biraz titiz davranmalısınız. 

1. Limon Suyu

Çözümlerden ilki evdeki limon suyunuz ve biraz şeker. Limondan ince bir dilim kesin ve üstüne biraz şeker serpiştirin. Dudaklarınızı bu hazırladığınız tarifle her gün ovalayın. Bunu sürekli yapmaya devam ettikçe sonucun farkına varacaksınız.

2. Dudaklarınızı Nemlendirin 

Dudaklarınız cildinize göre az miktarda sebum içermektedir. Dudaklarınızın her zaman taze güzel ve pembe görünmesini istiyorsanız onları daima nemli tutmalısınız. Ayrıca petrol jöle veya dudak kremi yeterli olacaktır. Unutmayın yumuşak ve pembe dudaklariçin nem oldukça önemlidir, dudaklarınızın kuru kalmasına izin vermeyin. 

3. Nar Çiçeği ve Süt Karışımı

Karanlık ve donuk dudakları yumuşatmak ve pembeleştirmek için bir diğer yol ise nar çiçeği ve süttür. Nar tohumları sayesinde hayalinizdeki pembe tonu yakalayabilirisiniz.Nar tohumlarını iyice ezin ve süt ile iyice karıştırın. Bu evde oluşturduğunuz karışımı dudaklarınıza vakit buldukça uygulayın. Onların daha kırmızı ve dolgun hale geldiklerineşahit olacaksınız. Bu çözümün en inanılmaz kısmı herhangi bir yan etkisi olmamasıdır. Bu tohumlara aktarlardan ulaşabilirsiniz. 

4. Salatalık Suyu

Salatalık suyu dudaklarınızdaki kararmayı azaltan başka harika bir yoldur. Sadece salatalığı dilimleyip duyunu dudaklarınızla emmeniz veya dudaklarınıza sürmeniz yeterli olacaktır. Bunu her gün en az 5 dakika boyunca yaparsanız siz de dilediğiniz pembe dudaklarakavuşabilirsiniz.

5. Çilek Karışımı

Çileğin kararmış dudakları aydınlatmak için harika bir yol olduğunu söyleyebiliriz. Yapmanız gereken tek şey çilekleri hamur kıvamına getirip biraz aloe vera suyu ve saf ballakarıştırmaktır. Bu hazırladığınız karışımı uygulayın ve durulamadan önce 5 dakikadudaklarınızda bekletin. Bu karışımı evde kullandığınız dudak kreminizle değiştirin ve her gün kullanmaya çalışın. Bu çok etkili bir yöntemdir çünkü meyvelerin içerisinde dudaklarınızı hep sağlıklı ve canlı tutabilecek birçok vitamin ve mineral bulunmaktadır. 

6. Bal, Badem Yağı ve Şeker Karışımı 

Bu özel ve etkili karışım için yapmanız gereken tek şey şeker, bal ve biraz zeytin veyabadem yağını karıştırmaktır. Hazırladığınız karışımı dudaklarınıza 10 dakika boyunca masaj şeklinde uygulayın. Sonucunda pembe dudaklara sahip olduğunuzu göreceksiniz.

7. Uyumadan Önce Makyajınızı Temizleyin

İnsanların donuk dudaklara sahip olmasının en yaygın nedenlerinden birisi kesinlikle makyajlarını çıkarmadan uyumalarıdır. Bu yüzden yatmadan önce mutlaka makyajınızı temizlemeniz gerekmektedir. Bu sadece dudaklarınız için değil tüm cildiniz için de olumsuz bir alışkanlıktır. Bir pamuk topunun üzerine biraz zeytinyağı veya badem yağı sürün ve dudaklarınızdaki ruju bu şekilde çıkartmayı adet edinin, daha sağlıklı görünen dudaklar elde edeceksiniz. 

8. Diş Fırçanızla Dudaklarınızı Fırçalayın

Dişlerinizi fırçaladıktan sonra her gece diş fırçanızla dudaklarınızı da fırçalayarak daha pembe dudaklara sahip olabilirisiniz. Sadece daha yumuşak bir fırça kullanmalısınız. Bu uygulama ile dudaklarınızın etrafında şekillenen çatlamış kuru deriyi çıkararak dudaklarınızın daha taze görünmesini sağlayabilirisiniz. 

9. Sigara Kullanmamalısınız

Sigara kullanmak sağlığınızı bütünden olumsuz etkilediği gibi herkesin bildiği üzre dudakları da koyulaştırmaktadır. 

10. Yediklerinize Dikkat Edin 

Fazla çay veya kahve tüketmek de dudaklarınızın rengini donuklaştıracaktır. Kafein koyu dudaklar için olumsuz bir etkiye sahiptir. Güneşle doğrudan temas da dudaklarınız için sağlıksız durumlara yol açabilir. U.V ışınlarına sürekli olarak maruz kalmak da donuk dudaklara neden olmaktadır. Güneşte kalmanız durumunda dudaklarınıza en az 15 SPF’li dudak kremleri uygulamanızı öneririz. Dudaklarınızı kuru ve çatlamış göstermesinden dolayı dudaklarınızı özellikle rüzgarlı havalarda yalamaktan kaçınmalısınız. Mineralli yiyecekve içecekler dudaklarınızın daha ışıltılı görünmesini sağlayacaktır. Özellikle meyve vesebzeler cildimizi besleyen iyi bir vitamin ve mineral kaynağıdır.

Bu Haberi Paylaş

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: