Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

GQ Men Of The Year Ödülleri Sahiplerini Buldu

Çarşamba akşamı Volkswagen Arena'da gerçekleşen ödül töreninde GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.

Dünyada 23 yıldır Türkiye'de ise 7 yıldır düzenlen ödül töreni büyük bir çoşkuyla Volkswagen Arena'da düzenlendi ve ödüller sahiplerini buldu.

Seda Öğretir’in sunduğu gecede; Kelebekler filmiyle Sundance’te Büyük Jüri Ödülü’nü alarak büyük bir başarıya imza atan yönetmen Tolga Karaçelik, Yılın Yönetmeni Ödülü’nü esprili oyuncu Gülse Birsel’in elinden alırken Birsel ve Karaçelik arasındaki esprili diyalog salondakilere eğlenceli anlar yaşattı. Avrupa ve Amerika’nın en ünlü festivallerinde çalan Oceanvs Orientalis’e Yılın DJ’i Ödülü’nü dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı ve oyuncu Burhan Öçal takdim etti.

Star TV’nin fenomen dizisi Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Can Yaman, Yılın Yükselen Adamı Ödülü’nü başka bir Star TV fenomen dizisi yıldızı Gökçe Bahadır’dan aldı. Yaman ödülünü alırken “Demet sayesinde sete çok keyifli gidiyorum. Onunla sahneyi paylaşmak çok keyifli, yarısı ona ait tüm ödüllerimin” dedi. Yılın Sporcusu Ödülü’nü ise Galatasaray’ın centilmen, mütevazı ve sempatik kalecisi Fernando Muslera adına eşi Patricia Muslera, NTV Spor Müdürü Nebil Evren’den teslim aldı.

Bayburt’un Bayraktar Köyü’ne kurduğu Baskı Müzesi’yle dikkat çeken Yılın İlham Veren Adamı Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, ödülünü koleksiyonlarıyla hazır giyime yön veren modacı Özlem Süer’den alırken Yılın Stil Sahibi Erkeği Ödülü’nü tasarımcı Murat Tamgüç’e Doğuş Yayın Grubu Dergiler Grup Başkanı Seda Domaniç teslim etti.Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Göksel, son dönemde rap müziğin yeniden gündeme gelmesindeki en önemli isimlerden Gazapizm’e Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni Ödülü’nü verdi. Gazapizm ise ödülünü sokak çocuklarına ve ailesine armağan ettiğini belirtti. İstanbul’daki mekanlarıyla başarıya imza atmış isim Cem Mirap ise Yılın Şefi Ödülü’nü Somer Sivrioğlu’na verdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle tanıdığımız ve şu sıralar Çukur’daki rolüyle adından sıkça söz ettiren oyuncu Aras Bulut İynemli, Yılın Oyuncusu Ödülü’nü oyunculuğuyla oldu kadar Göztepeliliğiyle de ünlü olan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu’ndan alırken Yılın Sanatçısı Refik Anadol ise ödülünü Türkiye’nin saygıdeğer ressamlarından Taner Ceylan’dan aldı. GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Özge Sarıkadılar, Yılın Uluslararası Starı Ödülü’nü tüm dünyada, özellikle Türkiye’de izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa De Papel’in Berlin’i yani Pedro Alonso’ya takdim etti. Alonso, törende Türkçe konuşarak konukları şaşırttı. Sempatik oyuncu konuşmasının sonunda salondan büyük alkış aldı.

Fotağrafçılığıyla herkesin beğenisini toplayan efsane sanatçı Ara Güler adına Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Akhan, Onur Ödülü’nü Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Karadere’den teslim aldı. Usta oyuncu Selçuk Yöntem, Yılın Kadını Ödülü’nü hem komedide hem de dramada üstlendiği rollerle adından sıkça söz ettiren Demet Evgar’a verdi. Evgar, 20 yıldır sahnede olduğundan bahsederek duygu dolu bir teşekkür konuşması yaptı.

Yılın Komedyeni Ödülü’nü ise bu yıl büyük bir sükse yapan Enis Arıkan’ın oldu. Arıkan, ödülünü hem rol arkadaşı hem de yakın dostu oyuncu Ezgi Mola’dan teslim aldı. İkon Ödülü; ikonların ikonu Müslüm Gürses’i canlandırdığı Müslüm filmiyle 2018’in en çok konuşulan performansını sergileyen Timuçin Esen, ünlü oyuncu Engin Günaydın’dan alırken Türk Sinemasına Destek Ödülü’nü ise Organize İşler Sazan Sarmalı filminin ekibine yönetmen, yapımcı ve senaryo yazarı Türker İnanoğlu verdi. Yılmaz Erdoğan, bu ödülü Türk sineması adına aldığını belirtti.

Bu Haberi Paylaş

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: