Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

Evde Yaparak Gelir Sağlayan 5 İş!

Siz de evde yapılabilecek iş fikirleri ile düzenli gelir sağlamayı planlıyorsanız, birçok fikir var...

1. Kostüm Tasarımı Yapın

Evde yapılacak işler arasında en çok kazandıranlardan birisi olan kostüm tasarımı için belli bir derecede dikiş yeteneğiniz bulunmalıdır. Daha çok ev hanımlarına yönelik gibi görünse de aslında dikiş yeteneği olan herkes bu işi kolayca yapabilir. Belirlediğiniz bir konsept ve yaş aralığına yönelik kostüm dikerek çok daha fazla kazanabilirsiniz. Özellikle özel günler, törenler ve eğlenceler için duyulan ihtiyaçtan dolayı, çocuk kostümü konseptlerinde çok fazla talep bulunmaktadır. Bu iş için ilk olarak bir dikiş makinenizin olması gerekmektedir. Eğer dikiş makineniz varsa, daha seri ve profesyonel olarak kostüm tasarımları yapabilirsiniz. İplik, dikiş malzemeleri, kostümler için aksesuar ve kumaş çeşitlerini toptan olarak satın alarak alımlar kostüm tasarım maliyetlerini büyük oranda azaltabilirsiniz. Tasarım kostümlerinizi en iyi fiyata ve en hızlı şekilde satabileceğiniz yer ise sosyal medya ve e-ticaret siteleridir.

2. Çocuk Oyuncakları Tasarlayıp Satın

Genellikle ev hanımlarının hobi amaçlı yaptığı oyuncak tasarımları zamanla önemli bir gelir kapısı olabilir. Siz de çeşitli metotlar kullanarak oyuncak tasarlayıp bunları yakın çevrenizde, sosyal medyada veya pazarlarda satarak ek gelir elde edebilirsiniz. Dikiş ve örgü alanlarında yeteneğiniz varsa pelüş veya örgü bebek oyuncaklar hazırlayabilirsiniz. Ahşap yontma ile ilgili bir yeteneğiniz varsa oyuncak ve aynı zamanda aksesuar görevi görebilecek estetik tasarımlar yapabilirsiniz. Ahşap oyuncaklar sağlıklı ve sağlam olduklarından dolayı, aileler tarafından çocukları için daha çok tercih edilmektedir. Araba, telefon, sallanan beşik, tahta at ve diğer hayvan figürlü oyuncaklar yapıp, bunları aksesuar ve kimyasal olmayan boyalarla süsleyerek birçok müşteriye rahatça satabilirsiniz. Ayrıca doğrudan ahşap oyuncak malzemesi göndererek istediği oyuncağı sipariş veren ve karşılığında standart ücretler ödeyen firmalar ile de çalışarak kazanç elde edebilirsiniz.

3. Evcil Hayvan Bakıcılığı Yaparak

Evinde çeşitli evcil hayvanları besleyen, ancak kendi işlerinin yoğunluğu nedeniyle evcil hayvanları için gerekli olan özel bakımlarla, onların gezdirilmesiyle ve diğer birçok ihtiyaçlarıyla yeterince ilgilenemeyen insanların talepleri doğrultusunda zorunlu olarak ve çok para kazandırabilecek bir ek iş imkanıdır. Evcil hayvan sahipleri, evde bırakmak zorunda kaldırdıkları evcil hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılayıp, onların sorumluluğunu üstlenebilecek, verilen görevleri sorunsuz bir şekilde yapabilecek güvenilir kişilere, evcil hayvanlarını günlük veya daha uzun süreyle, belli bir ücret karşılığı teslim ederler. Bu işi yaparak rahatça para kazanmak isterseniz iş ilanları yayınlayan siteler veya sosyal medyada verilen ilanlar üzerinden kendinize yapmak için evcil hayvan bakma işi bulabilirsiniz.

4. Kısa Videolar İzleyerek

Video izleme yöntemi gelişen teknolojiler sonucunda ortaya çıkan son yılların popüler işlerinden birisidir. Video izleyerek para kazanmak isterseniz ilk olarak bu işi yapabileceğiniz herhangi bir siteyi internetten kolayca bulduktan sonra ilgili siteye üye olmalısınız. Üyelik için adınız, soyadınız, adresiniz ve iletişim bilgileriniz sizden talep edilmektedir. Bunlara ilaveten, kazancınızın size zamanında ödenmesi için, banka hesap bilgileriniz de talep edilmektedir. Kayıt işlemi sonrası, üyelik esnasında belirttiğiniz e-mail adresinize gönderilen aktivasyon linkini seçtikten sonra üyeliğiniz aktif olacaktır. Üyelik oluşturma ve aktifleştirme sonrası sistemde bulunan reklam içerikli çeşitli videoları izleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Herkesin uyguladığı, sadece firmaların yeni ürün ve hizmetlerinin reklamlarını kapsayan video izleme yöntemiyle siz de kolayca para kazanabilirsiniz.

5. Keçeden Çanta Yaparak

Keçeden yapılmış ürünler son zamanlarda yaşantımızın hemen her alanında pekçok eşyada kullanılmaktadır. Keçe ile yapılan kolyeler, magnetler, giysiler derken son zamanların en gözdesi ise keçe cüzdanlardır. Keçe çanta, klasik haline gelmiş çanta çeşitlerinden sıkılan ve sıradışı bir tarz meydana getirmek isteyen bayanlar tarafından en çok tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır. Bu iş için silikon tabancası, sivri uçlu bir makas, keçe kumaş, renkli kurdeleler, hayalet ip ve yapay çiçekler gerekli olan başlıca malzemeler. Birçok insan gibi siz de kendi çevrenize veya internetten bulduğunuz müşterilere yaptığınız ürünleri rahatlıkla satarak para kazanabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaş