Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

Erkeklerin Aşık Olduğunu Gösteren Belirtiler

Birinin siz aşık olup olmadığını anlamaya mı çalışıyorsunuz? Buyurun yazımıza...

İç dünyamızda yaşadığımız eksiklik duygularını istemsizce egomuzla bastırırız. Bu eksik yanlarımızı bize fark ettiren ve eksik yönlerimizi tamamlayacakmış hissi uyandıran kişiye ise aşık oluruz. Aşk, aslında kafamızda yarattığımız kahramana aşık olmaktır. Gerçekteki kişinin hayal ettiğimiz kişiyle benzeşmesini isteriz. Uyuşmadığını fark ettiğimiz durumlarda ise çatışmalar yaşanabilir.

Peki bir erkeğin aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

  1. Öncelikle Kendinizi Gözlemleyin

Kişinin aşık olduğunda veya birinden hoşlandığında sergilediği hareketleri gözlemlemesi belirtiler hakkında fikir sahibi olması için birinci adımdır diyebiliriz.

  1. Çevresinde Sadece O Varmış Hissi Yaratır

Erkeğin bir kadında en çok dikkat ettiği şey güzelliği ve gençliği. Aşık olan erkek partnerini sık sık süzer ve sadece o varmış hissi yaratır

  1. Burnuna Fazla Dokunur

Aşkım Kapışmak, ilkel beynin dürüst beyin olduğunu, insansı beynin yalancı beyin olduğunu söylüyor. Bu sebeple dilimiz yalan söyleyebiliyorken, dürtülerimizi ve beden dilimizi kontrol eden ilkel beyin yalan söyleyemediği için beden dilimiz de yalan söyleyemiyor. Erkekler ise bir kadından hoşlandıklarında dürtüleri harekete geçiyor ve daha fazla burunları kaşınabiliyor. Ayrıca yaka düzeltme, yakayla oynama hareketleri de görülebilir.

  1. Ayakların Yönü

Ayakların yönünün bizlere çok şey ifade ettiğini söyleyen Aşkım Kapışmak, kadınların aşık olduklarında kendisi farklı yöne dönük olsa bile ayak uçlarının sizi gösterdiğini söylüyor. Erkekler ise birinden hoşlandıklarında tüm vücutları o kişiye dönük duruyor.

 

  1. Gözler Çok Önemli

Gözler insan ilişkilerinde önemli olduğu gibi partnerimizle aramızdaki ilişkide de oldukça önemlidir. Çünkü bir insanı dinlediğimizi, onunla ilgilendiğimizi gözlerimizle belli ederiz. Siz bir şeyler anlatırken göz teması kurmayan, başka işlerle ilgilenen kişi sizi dinlemiyor ve o an orada olmaktan mutlu değil demektir. Aynı şekilde konuşurken gözlerinizin içine bakan kişi, sizinle zaman geçirmekten mutlu oluyor anlamına gelir. Mutlu ilişkilerde çiftlerin gözleri hep sevdiği kişidedir.

  1.  Beden Dili

Yukarıda da söylediğimiz gibi beden dili yalan söyleyemiyor. Söylese bile bu durum çok çok zor. Bu yüzden birinin kendisinden gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak isteyen kişi dışarı çıktıklarında, yolda yürürken veya kafede otururken gözlem yapmalıdır. Sizinle yürürken sizden bağımsız yürüyüp yürümediğine bakılabilir. Ya da kafede otururken sizi ilgiyle dinliyor mu yoksa sürekli telefonuyla mı oynuyor gibi konular önemlidir.

  1. Sosyal Medya

Son dönemde flörtlerin vazgeçilmezi sosyal medya. Eğer sizin sosyal medya hesaplarınızda çok önce paylaştığınız bir fotoğrafı beğendiyse sizi tanımaya çalışıyor geçmişinizi anlamaya çalışıyor anlamına gelebilir.

  1. Kendini Değil, Sizi Düşünür

Bir erkek kendi rahatını düşünmeyip sizin için fedakarlık yapıyorsa size aşık olduğunu söylemek çok da zor değil. Kendi rahatını sizin için düşünmeden bozduyorsa size aşık olduğunu düşünebilirsiniz.

  1. Mantıklı Düşünemez

Mantık devre dışıdır. Dolayısıyla söylediği her saçma söz, yaptığı her saçma davranış size aşık olduğunun işareti sayılabilir. Çevrenizde hiç olmayacak insanları kıskanabilir. Normalde yapmayacağı şeyleri yapabilir. Örneğin; sizi aramak için her seferinden mutlaka bir bahanesi varsa kesin size aşıktır. Ama büyük ihtimal o da farkında değildir.

  1. Sizi Güldürmeye Çalışır

Öyle şaklabanlıklar yapar ki inanamazsınız. Bu size kendini sevimli ve vazgeçilmez göstermenin bir yoludur. Sizi mutlu ettiğinde kendisi de mutlu olur, sizi gülümserken gördüğünde o da gülümser. İnsan her zaman sevdiklerinin mutluluğuyla mutlu olur.

  1. Güzel Giyinir

Eğer moda özel ilgi alanı değilse ve güzel giyinmeye dikkat etmeye başlamışsa bir şeylerden şüphelenmenizin vakti. Özellikle daha önce giyim kuşama önem vermediğini duymuşsanız bu özenin size duyduğu aşktan kaynaklandığını düşünebilirsiniz.

 

 


Bu Haberi Paylaş

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: