Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

Ünlülerin IQ Seviyeleri Sizleri Şaşırtacak!

Ünlülerin IQ seviyelerini sizler için araştırdık.

 

  1. Aleyna Tilki: Üstün Zekalıyım!

Çok küçük yaşlardan beri psikoloji ile ilgilendiğini söyleyen Aleyna Tilki, 9 yaşından beri kendini bulmaya çalışarak kendini sorguladığını söylüyor. Bu yüzden kendisiyle ilgili özellikleri çabuk keşfedip hayatına yön verebildiğini söyleyen Aleyna Tilki, “Hayatı sorgulamak için yaşınız çok küçük değil miydi” sorusuna ise şu sözlerle cevap veriyor:

“Ben ileride bir sanatkâr olmak istediğim için bu konuda kendimi hep eğitmem gerektiğini ve bilirkişi olmam gerektiğini düşündüm. Ve her zaman çok az vaktim olduğunu hissettim. Hep bir acelem varmış gibiydi. O yüzden akranlarımdan farklı düşüncelere girmiş, çabuk büyümüş olmalıyım.”

Aleyna Tilki IQ seviyesi ile ilgili ise şunları söylüyor:

“Çok hareketli bir çocuk olduğum için beni ilk olarak 4 yaşımdayken pedagoga götürdüler. Zekâ seviyemi de ölçtürdüler. Testten üstün zekâlı olduğum çıktı. Bir de hiperaktivite bozukluğum vardı ama şimdi geçti. Daha sonra 7 yaşımdayken ikinci kez zekâ seviyem ölçüldü. Sonuç yine aynıydı. 140. Henüz dört yaşımdayken kendi kendime okumayı da yazmayı da öğrenmiştim.”

 

  1. Natalie Portman

9 Haziran 1981 Kudüs doğumlu Natalie Portman, Harvard Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi almış ve İbranice, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Japonca olmak üzere tam 5 dil biliyor.

Verdiği bir röportajda “Akıllı ve donanımlı olmak film yıldızı olmaktan iyidir” diyen Natalie Portman, çocukluğundan beri vejetaryen olan biri. 2009 yılında ise farkındalığını arttırarak veganlığa geçiş yapmış.

Oyunculuktaki başarısı ve güzelliği ile dikkat çeken isimlerden olan Natalie Portman’ın IQ seviyesinin ise 140 olduğu söyleniyor.

  1. Adolf Hitler

20 Nisan 1889 yılında Avusturya’da doğan Adolf Hitler’in eğitim hayatı oldukça başarısızdı. Viyana Güzel Sanatlar Akademisi ressamlık sınavına giren Hitler, sınavı kazanamadı. 1. Dünya Savaşı’nın patlak vermesinin ardından Almanya’ya taşındı.

Savaştan sonra kendi partisini kuran ve gizli olarak orduyu silahlandıran Hitler, 2. Dünya Savaşı’nı başlattı ve 65 milyon kişinin ölümüne sebep oldu. Savaşta başarısız olmasının ardından eşi Eva Braun’la beraber intihar etti.

Adolf Hitler’in IQ seviyesinin ise 141 olduğu söyleniyor.

  1. Leonardo Da Vinci

Sadece ressam kimliği ile tanınan Leonardo Da Vinci, ressamlığının yanında astronom, mimar, mühendis, matematikçi, heykeltıraş, müzisyen, kartograf ve yazardır. Dünyanın en büyük dehası ve sanatçısı olarak kabul edilen Leonardo Da Vinci, Rönesans döneminde yaşamıştır.

İnsanlık tarihinin en başarılı tablosu olarak görülen Mona Lisa’nın sahibidir. Mona Lisa’dan sonra gelen en büyük eseri ise Son Akşam Yemeği tablosu.

Birçok başarılı esere imza atan ve dünyanın en büyük dehası olarak kabul edilen Leonardo Da Vinci’nin IQ seviyesi ise herkesi hayrete düşürecek seviyede. 220.

  1. Shakira

2 Şubat 1977’de Kolombiya’da dünyaya geldi. 21. Yüzyılın en önemli kadın vokallerinden biri olan Shakira, Latin Amerika’nın en başarılı müzisyenlerinden. Sesi, kendine özgü tarzları ve dansları ile ön planda olan Shakira, zeka seviyesi ile de dikkat çekiyor. Shakira’nın IQ seviyesinin 140 olduğu söyleniyor.

 

  1. Barack Obama

1961 yılında Hawaii eyaletinde dünyaya gelen Barack Obama, New York’taki Colombia Üniversitesi Siyasal Bilimler bölümünden mezun oldu ve 1988 yılında Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi. Avukatlık diplomasını aldıktan sonra ise 12 yıl boyunca Üniversite’de ders verdi. Ardından siyasete adım atan Barack Obama 2088 başkanlık seçimini kazanarak en büyük başarısını elde etmiş oldu. Obama’nın IQ seviyesi ise 137.

 


Bu Haberi Paylaş

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: