Trend
  1. 2023 yılında önemli bir başarıya imza attı
  2. Gençler iklim değişikliği konusunda endişeli
  3. GTA 5 sızıntıları gündeme damga vurdu
  4. 2,5 milyon adetlik sevkiyat rakamına ulaştı
  5. Dijital becerilerin eksikliği kazancı düşürüyor
  6. İngilterede kaos... Tüneli su bastı: Binlerce yolcu mahsur kaldı!
  7. Hayırlı Cumalar Mesajları 29 Aralık 2023! Güzel, anlamlı Cuma mesajları; Resimli, kısa, dualı, ayetli Cuma mesajları, sözleri...
  8. Kaliforniyada dev dalga korkuya neden oldu
  9. Kim Milyoner Olmak İster hangi günler? Kim Milyoner bugün yok mu, kalktı mı? 31 Aralık 2023 Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm hangi gün, ne zaman?
  10. Rusya’nın Belgorod kentine düzenlenen saldırı: 22 ölü, 109 yaralı
  11. Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yıldızlar Bana Uzak oyuncu kadrosu
  12. Namaz abdesti alınışı! Diyanete göre abdest nasıl alınır? Abdest alırken okunacak dualar ve sureler!
  13. CENTCOM açıkladı: Kızıldeniz’de konteyner gemisine füzeli saldırı
  14. Yıldızlar Bana Uzak nerede çekiliyor? Yıldızlar Bana Uzak çekim yeri merak edildi!
  15. Yılbaşı sabahı için beslenme önerileri
  16. Kuzey Kore lideri, 2024 yılı hedeflerini açıkladı: Uzaya 3 casus uydu daha gönderecek
  17. Narın Faydaları Nelerdir, Nelere İyi Gelir? Nar Nasıl Tüketilir, Ne İşe Yarar?
  18. Emziren annelere beslenme önerileri
  19. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası! Gazze’de yeniden ateşkes olacak mı?
  20. Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir? Yıldızlar Bana Uzak uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
  21. En önemli beş teknoloji trendi neler?
  22. Eksozom tedavisi saç ekim işleminin başarısını yükseltiyor
  23. Firmalar ilaç mı stokluyor? Yüzde 25lik zam öncesi ilaç bulmak zorlaştı
  24. Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?
  25. BM Barışı Koruma Gücü, 10 yılın ardından Mali’den ayrıldı
  26. ‘Katar’ın 2 aşamalı önerisi kabul edildi’ iddiası!
  27. GTA 6’nın başkarakteri Lucia ifşa oldu
  28. Hicri yılbaşı nedir? Hicri yılbaşı duası okunuşu: Hicri yılbaşında okunacak dualar ve yapılması gerekenler!
  29. Hülya Avşar kimdir, kaç yaşında? İbo Show yılbaşı özel bölüme konuk oldu!
  30. Göbek Düşmesi İçin Hangi Doktora Gidilir? Göbek Düşmesine Hangi Bölüm Bakar?

İYİ-KÖTÜ GÜN DOSTU WHATSAPP GRUPLARI

Erkekleri bilmem ama biz kızların olmazsa olmazıdır whatsapp grupları. Hüznümüzü, sevincimizi, ilişkilerimizi bile orda yaşıyoruz. Ne yaşanırsa yaşansın naklen gruplara aktarıyoruz. Secrenshot, ses kaydı, hatta gerektiğinde ekran videosu... Bunların hepsi olayların üzerinde kritik yapmak ve yorumda bulunmak için birer velinimet. 
Öyle bir yer ki bu gruplar havasından mıdır suyundan mıdır moralin bozuk olsa bile iki dakikada keyfin yerine geliyor. Ne olacak? O kadar kişinin içinde insan kendi derdini unutur tabi.
Bilen bilir çok pis gaza getirtme özelliği var oranın. Misal kızlardan birinin bir flört adayı vardır. Zaten ss’lerle olaya hakimsinizdir. Çünkü bütün konuşmalar gruba atılır. Gerektiği yerlerde taktik alınır. Sizin bile cesaret edemediğiniz durumda gruptaki yırtık kankalar ‘ya kızım yaz ne olacak, aşkta gurur mu olur sanki?’,  ‘bundan sonra biraz sen de hemen cevap verme, aradan zaman geçsin ondan sonra görüldü yap’ gibi taktikler verir. Siz de kurulmuş robot gibi dediklerini yaparsınız. Çünkü genelde o zamanlar pek mantıklı düşünemezsiniz.
Ama bazen bu grupların da tahminleri tutturamadığı zamanlar vardır. Bir keresinde bizim başımıza geldi böyle bir olay. Arkadaş 7 yıldır birlikte olduğu manitasıyla kavga etmiş. Çocuk buna geceden beri cevap vermiyormuş. Arıyormuş arkada ses olmasına rağmen müsait değilim deyip geçiştiriyormuş. Mesajları görüldü yapıp cevap vermiyormuş. Normalde yarın buluşacaklarmış ama işim çıktı demiş. Tabi bizim kız sinir krizi geçiriyor. Biz de gruptan katiyen yatıştırmıyor daha çok gazlıyorduk. ‘Kızım kesin yanında başka bir kız var o yüzden müsait değilim dedi, belki de yanındaki kız mesajları görüldü yaptı bıraktı, yarın da muhtemelen o yüzden gelmeyecek kızla birlikte olduğu için vs yardırdık. Ama grup alev alev. Beddualar, sövmeler, Allah belanı versinler. En son sevgilisinin aldığı hediyeleri geri vermek için kutulara koydurmuştuk... Ertesi gün bizim kızın manitası aramış demiş hadi buluşuyoruz. Bizim ki yine dayanamadı gitti ama kavgaya gider gibi öyle dolu, öyle gözü dönmüş. Akşam oldu olan biteni anlatmak için gruba şunu yazdı: "Ya kızlaaar..." Aha dedim kesin ayrıldılar. Ne oldu ne oldu demeden: ‘Dün boşuna o kadar kafamızda kurmuşuz, pisi pisine o kadar beddua yedi meğer dün evlilik teklifi hazırlığı için mesajlarıma cevap vermemiş. Aradığımda arkadan gelen sesler ayarlamaya çalıştığı mekandan geliyormuş... Biz hemen tabi ‘yaaa bebeğimmm evlenme teklifi mi etti' diye kötü şeyleri geride bırakıp asıl konuya odaklandık. Asla ama asla pişmanlık duymadık çünkü olabilirdi. Neyse ki umduğumuz gibi sonuçlanmadığından aşırı mutluyuz. Sonuçta babalar gibi tektaş bütün her şeyi unutturdu.
Bazen tutturamasak da çoğu zaman sürekli biz haklıyız. Ve bu haklı gururla nefesimiz yettiğince o gruplarda ses olmaya devam edeceğiz ulan!

Bu Haberi Paylaş

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: